Ski Servis Novo mesto je najnaprednejši tovrsten servis na Dolenjskem. Ski servis razpolaga z najnaprednejšo strojno in drugo opremo za pripravo smuči in smučarske opreme. Vodja servisa Uroš Židan za potek servisa in uvajanje novitet sodeluje tudi z Gregorjem Koprivnikom, ki je trenutno serviser ameriške ženske reprezantance. Poleg kvalitetne storitve nas odlikuje tudi hitrost in prilagodljivost.

En par smuči vam lahko vrnemo že isti dan, v primeru servisa 4 ali več parov smuči, pa smuči pridemo iskat na dom in vam jih na dom tudi pripeljemo.

Pri izposoji smuči ali snežne deske se plača kavcija 50 eur in se vrne stranki nazaj ob pregledu izposojene opreme. Višina varščine velja za državljane republike Slovenije, v nasprotnem primeru se višina varščine podvoji. V primeru da stranka vrne smuči poškodovane, poškodbe pa niso posledica normalne uporabe, se stranki zaračuna popravilo smuči po veljavnem ceniku servisnih storitev SKI SERVIS NOVO MESTO. Smučanje z izposojenimi smučmi je na lastno odgovornost. Vse ceno so z DDV-jem!